Flaks på ferie?

Heldige meg klarte å bli matforgifet i går. Da vi gikk nede med havnen besvimte jeg, en kombinasjon av litt for lite mat/drikke og matforgiftning. Var borte en stund før jeg klarte å komme til me selv, og alle de mange folkene som sto rundt hadde sett at jeg datt rett i en jern dings (menyplate) før jeg gikk i bakken.

Kulen i bakhodet var vist synlig langt i fra, heh, og en meget omtåket (og kvalm) Maria måtte komme seg hjem til leiligheten. Rakk heldigvis hjem før matforgiftelsen slo til skikkelig, og den forsvant like raskt som den kom.

Da jeg våknet idag var desverre ikke hodet bedre, det var mye verre. Så når jeg hveken klarte sitte eller stå uten å ville kaste opp og svimle av, heller ikke ligge med øynene igjen, da måtte jeg til legen. (Vi fant norsk lege, takk og pris!) men når hun ville ha meg til sykehuset for sjekk var det ikke såå gøy. Spanske sykehus liksom, men når vi gikk til det private sykehuset fikk jeg tolk da.

Etter myyye forsikrings greier, undersøkte en ny lege meg, mens han bablet i vei på spansk. Før jeg fikk pustet inn og ut var han ferdig, og forsvunnet ut av rommet. Jeg ble trillet i rullestol (morsomt nok) til CT, og fikk undersøkt hodet. Det var heldigvis ikke brist eller brudd på hodeskallen, ettersom jeg slo meg der hodeskallen er ganske hard. Såå da fikk jeg reise hjem, siden det «bare» var en hjernerystelse, mot at mamma observerte meg det neste døynet.

Bra med litt action på ferien, eller hva?

6 kommentarer om “Flaks på ferie?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..