Klage-syte-plagsom

Alle som blir syke har en veldig stor sjanse til å bli friske igjen. Vi har doktorer, medisiner, psykologer, gips, alternativ medisin, cellegift og mye mer. Det finnest uendelig mange behandlinger og behandlingsformer og det meste kan kurrerest eller lindrest.

Jeg har prøvd alle medisiner og behandlinger de kan tilby for meg og CRPS i norge. Jeg fikk beskjed av smertelegen i Oslo at jeg måtte leve som en fakir, at jeg bare måtte lære meg og leve med smertene. I haugesund vil smertelegen starte en ny rundgang med medisiner og behandlinger jeg har prøvd før, i håp om at de kan fungere nå.

Det følest så håpløst. Jeg klarer ikke se for meg et liv med så mye smerte, jeg klarer ikke se at det kan gå. Å leve med smerte en stund er en ting, men hvert eneste sekund resten av livet, jeg orker det bare ikke. Kall meg gjerne svak, men det er så vondt, det ødlegger så mye og jeg er så ufattelig sliten av det…

4 kommentarer om “Klage-syte-plagsom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..