Mislykket løgner

Hele bloggen er en løgn, basert på flere løgner. For selv om jeg skriver, selv om jeg deler store deler av meg selv, er det så falskt. Jeg kan ikke skrive hvordan jeg egentlig har det, hvordan jeg egentlig opplever hverdagen min. Tankene som surrer i hodet, som gjennomførest, som ligger der og ventet, men som jeg ikke kan si noe om. Alt som er mer svart en en bekmørk natt, og som ikke bærer noe preg av lys eller varme.

Smertene som er så inntente og så påtrengede, men som jeg ikke føler en sjel forstår. For ingen forsår hvor vondt det er å ha hatt konstant kjempevondt i over 3,5 år. Ingen skjønner hvor sårt det er når det blir bagatelisert og skøvet til side, for hos meg tar ikke smertene pause de er det hele tiden. Og jeg er så inn forbanna, dritt, jævla døds lei av de. De har ødlagt hele livet mitt, HELE livet mitt. Jeg har jo ingen lyst til å leve, ingen livsglede, ikke noe kampmot igjen.

Det er sårt å snakke om livet, for livet et ikke som før ulykken. Det er sårt å snakke om tiden etterpå, den er så fullt opp av legevbesøk, behandling, innlegelser, psykologer og ødlegelse for resten av familien. Det er så sårt å se på alle de andre som har det bra og som lever på tross av smertene. Er det fordi jeg er svak jeg har havnet her her jeg er?

Og så matstyret i tilegg da. Som gjør at jeg skjuler meg selv. Som gjør at hvert ledig minutt på dagen blir et offer for kaloritenking. Jeg reiste til Spania med et ønske om å leve minst mulig etter anoreksiens ønsker, men det har forferdelig mange dårlige følger, det ødlegger meg utrolig mye, og jeg får det da heller ikke helt til..

Jeg er bare mislykket. Løgn er 90 % av hverdagen, fordi ingen fortjener å få se hvor ødlagt innsiden er.

9 kommentarer om “Mislykket løgner

  1. Du burde åpne deg. Jeg er sikker på at de du står nærmest ønsker å hjelpe deg og ønsker at du snakker med dem. Alt blir bare tyngre om du skal holde alt for deg selv. Det er forstålig om du ikke ønsker å snakke helt ærlig om hvordan du har det fordi du ikke ønsker at de skal bli bekymret, men husk at du en dag vil falle sammen om du fortsetter å skjule deg. Det beste hadde vært om noen kunne støttet deg og hjulpet deg. Forstår du har det vondt, både fysisk og psykisk. Sender deg en stor klem ❤

    Liker

  2. Du har ingenting å skjule men du har ikke lyget for du har jo fortelt en del av hvordan du har det.
    Kan selv ikke sette meg inn i hvordan det er å konstant leve med smerter.. Jeg bare tenker at legevitenskapen går for og håper de kommer med en løsning med hvordan de kan hjelpe deg ❤
    Ønsker deg en riktig god ferie og at anoreksiaen kan slippe litt tak i deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..