Å stå imot

Jeg vil sparke, skrike, kaste og slå alt rundt meg. (Men kan ikke pga av CRPSen) skadetrangen er så forbanna stor. 85 dager har jeg vært uten selvskading, 85 dager uten et eneste kutt. Jeg ville jo tro at nå ville det være lettere, at trangen ville minke. Men nei, den gang ei.

Å gå frå daglig ødeleggelse av kroppen, i ett og et halvt år, og til ingenting. Rett over natta, fordi de rundt meg skulle slippe å se. Det er så tøft, for selv om det kun har negative konsekvenser blir det en avhengighet, og det blir et savn.

Så hvorfor kan jeg ikke bare ødlegge 85 dager, drite i alt og alle?? Men nei, jeg skal, for mamma, pappa og småsøskena mine. Fordi lillesøster på 2 skal slippe å si «maia vondt?» Fordi følelsen av legevakt, selvskading og mamma i en setning ikke er noe greit lenger. Fordi det ødlegger, fordi jeg skal få tatovering, fordi jeg er STERKERE.

Dritt,dritt,dritt,dritt,dritt,dritt,dritt,dritt,dritt

17 kommentarer om “Å stå imot

  1. Ja!! Du er sterkere Maria ❤ Eg heier på deg ❤ Du er ei nydelig jenta så ikkje la noko eller nokon skade deg! Eg veit det er tøft, men dette kommer til å gå øve ein dag ❤ ❤

    Liker

  2. Du er utrolig flink som har klart deg så utrolig lenge uten! ❤ Og enda flinkere er du for hver dag som går om du klarer å fortsette å holde deg uten enda mer! Du er virkelig en av de sterkeste jeg vet om. Jeg skjønner at det er vannskelig, men du har ihvertfall god grunn til å være stolt av deg selv når du har klart så mye som 85 dager uten. Det er leenge! Sender deg en stor klem Maria <3<3 tenker på deg

    Liker

  3. Jeg vet at du klarer det! Det er kansje litt som å slutte å røyke, det er ikke bra for deg men det er et helvete å slutte. Det kommer nok noen dager som er ekstra tunge men det er ikke sagt at alle dagene skal være sånn. Dette klarer du ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..