Livstegn frå varmen

Livstegn sa du?

Kan ikke si jeg er så fryktelig flink til slike kjedelige ting.. Men nå er jeg i syden, spania og i varmen! Tre uker med sol, strand, varme, fortsatt mye vondt, tårer og mye dritt. Men det er uansett hærlig å være litt borte fra Bømlo og Norge!

Vi har ikke hatt internett før idag, men jeg har ikke orket tittet innom før nå, på grunn av overfloden av meldinger, varsler og mailer jeg viste lå og ventet på meg. Nå har jeg fått en viss oversikt, men har sikkert gått glipp av noe viktig, det er jeg jo grådig flink til…

Nå håper jeg på en bedre natt en den forige, bedre dager en de jeg har hatt, og litt fri fra tankekaoset mitt (haha, morsomt)

Satser på jeg er flinkere til å oppdatere med nett en uten da, men tiden vil nå vise.

En kommentar om “Livstegn frå varmen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..