Meg, et objekt

Vi kunne dele alt
både historier og ting
aldri ble du lei av meg
vi var som knoll og tott

Da jeg ble syk
trakk du deg unna
du og de andre
nesten alle

Jeg ble til en diagnose
et objekt
Noe som det var greit å diskutere
med andre, ikke med meg

En skam at jeg ikke taklet livet
hvisking fordi jeg trente
Svik fordi jeg ikke møtte opp på alt

Ensom i min ensomhet
jeg er ikke alene
Men samtidig så ensom
Gal av et liv
uten verdighet og smil

9 kommentarer om “Meg, et objekt

  1. ❤ Du e ei flott jenta Maria ❤ Ein dag vert du knoll og tott igjen med nokon ❤ Eg veit da! Du e ein kjempe god venn, og ingen diagnose vennen! Løft hodet og ver stolt av den du er Maria!!! Berre du er du! Og du er flott! Du har masse omsorg og omtanke for andre, berre ha litt meir omsorg for deg skjølv 😉 Sooooo enormt glad i deg! Nyt ferien og varmen og den heeeeeeerlige familien din 😉 Tjihi 🙂

    Liker

  2. Maria ❤
    Eg håper at du og personen som er knoll og tott får tilbake den tiden dåke hadde! 🙂 Personen er nok fortsatt glad i deg bare ho/han er redd (kanskje)! Håper at du får ho/han tilbake sånn som det var!
    Eg er vertfall veldig glad i deg søtah! Og eg savner deg! Skulle ønske det var noko eg kunne gjort/gjør for deg! 😉 bare sei i frå! 🙂 Og sjølv om du ikkje "trur" da, så veit eg korleis du føler deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..