Fordi det GJØR vondt å leve

Ord kan ikke beskrive de siste ukene, hvor vanskelige de har vært, og hvor uutholdelig alt er. Matkaoset har virkelig utviklet seg, og jeg som tidligere ikke har hatt såå store komplekser for kroppen min takler ikke lenger gå i dongeri fks.. Greit nok har jeg mislikt det, men det har ikke fått meg til å bryte sammen.

Jeg ser bare livet som springer i fra meg, mens jeg bare står og ser på og blir sykere. For å holde ut baker og baker og baker jeg. Men det fungere ikke i lengden, og nettene er en evig smørje av dritt, av tanker og av planer.

Jeg tvinger meg selv opp av senga, men det er vanskelig, og egentlig ganske demotiverende. For hva er vitsen? Jeg er så lei av å gå til BUP og komme ut, mer oppgitt en når jeg gikk inn. Greit nok har jeg ikke vert så lenge i tilknyttning til Haugesund, men jeg har desverre utrolig lite tro på at de kan hjelpe.

Det er svart, livet er svart. Tårene er min nærmeste venn, og sengen min store verden. Jeg vet jeg mislykkest i alt jeg gjør nå, inkludert bloggen min, unnskyld.

10 kommentarer om “Fordi det GJØR vondt å leve

 1. Masse goe varme klemmer til deg Maria ❤ ❤ ❤
  Du har kjempeflink til veldig masse ❤
  Du er fantastisk flink til å skrive, du har ein sterk, gripende og flott blogg ❤
  Du er kjempeflink til å bake, kakene du lager er ett kunstverk ❤
  Du er en utrulig flink negledesigner<3
  Du mestrer dansen heilt flott<3
  Dette er berre ein liten del av alt du er flink til ❤
  Eg er veldig stolt av alt du klarer Maria og eg er utrulig glad i deg<3
  Varme tanker til deg fra mormor ❤ ❤ ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..