Bursdagsbarn skal jo være glade

Jeg blir 17 idag, noe jeg helt ærlig bare har gruet meg til. Ett år eldre, hele det siste året har vært en katastrofe, og tankene om dagen idag er mange.

Håpet er borte og bursdagsønske mitt om å få slippe mer er veldig egoistisk. Så jeg klemmer ut siste rest av viljestyrke, og kjemper for å få tilbake livet mitt, i stor grad som det vil la seg gjøre. Jeg har ikke tro på det, men så lenge jeg fortsatt klarer, så lenge skal jeg kjempe for de rundt meg.

Jeg håper så sterkt at dagen i dag kan bli en dag uten frykt, en dag uten angstanfall, teite drittplaner og impulser, en dag med minimalt med smerte og en dag med litt glede. Et lite ønske for mange, men et uoppnåelig ønske for meg.

Bare la dagen være litt god mot meg, jeg har jo bursdag, og livet er nok kjipt de resterende 364 dagene..

15 kommentarer om “Bursdagsbarn skal jo være glade

 1. jeg håper dagen din blir fin, og at du slipper for store plager. jeg vet hvordan det er å ha bursdag, og være redd for dagen. det er ikke noe moro. jeg ønsker så mye nå at du skal få en fin dag, og kunne huske tilbake til en grei dag, og ikke et mareritt. jeg ønsker deg alt godt vakre Maria. bare hold ut. jeg håper du snart får det bedre med deg selv. du fortjener ikke dette. du er så ung, så ufattelig urettferdig at du må oppleve dette. du fortjener det ikke. det skal du vite.
  jeg er glad i deg vakre bursdagsbarnet ❤

  Liker

 2. Håper du får en fin dag og klarer å kose deg, for det fortjener du. Stå på og prøv å unne deg selv noe godt. Gratulerer med dagen 🙂

  Liker

 3. Ønske at dagen blir full av gode små og store minner! Stjernedryss øve deg i dag jento mi ❤
  Gratulera med dagen ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..