Hjelp

Hikser, gråter og vugger frem og tilbake. Kroppen min følest som en flodhest, og jeg føler jeg har lagt på meg 20 kg bare i løpet av dagen. Orker ikke tanken på morgendagen, jeg mest av alt vil jeg gjemme hele meg vekk i en stor dyne.

Jeg vil ikke dette mer, jeg lover og lover at jeg skal prøve, men jeg forstår samtidig ikke hvorfor jeg fortsatt er her. Jeg er redd, jeg er redd for hvor forferdelig bratt nedover ting har gått i det siste.

En liten hvit balletdrakt som viset alt kommer til å bli en megautfordring med tanke på kveldens reaksjoner.

Jeg føler jeg roper ulv,ulv når jeg sier hjelp, igjen, men det hjelpet er så ærlig og sitter så grusomt langt inne.

Hjelp.

12 kommentarer om “Hjelp

  1. Søteste Maria<3
    Savner deg masse!Forsett å svømme, svømme, svømme
    Husk at det bare er å ringe om du føler for det ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..