Verden faller i grus

Jeg fortrenger det faktum at jeg aldri vill kunne bli det jeg holder på å utdanne meg til. At hverken jordmor eller sykepleier er noe jeg kan bli. At det jeg ønsker meg mest av alt bare faller i grus.

Jeg får vondt av å gå, av å sitte og bare av å leve. Jeg vil aldri kunne ha en jobb der jeg må gå såå mye, en jobb der jeg må møte opp dagen etter å ha gått, og mest sannsylig har så vondt at jeg ikke kan gå.

Jeg er så svak nå, jeg knekker sammen av å ta på meg sommerkler. Og selv om de passer er jeg sikker på at jeg er blitt 20kg tungre. Jeg føler meg så mislykket, og jeg er så sliten… Alt virker så inn på hverandre, jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal holde ut når jeg ikke har noe bedre fremtid i vente uansett, jeg orker bare ikke mer.

2 kommentarer om “Verden faller i grus

  1. Så utrolig trist å lese…. Jeg håper virkelig at du får det bedre snart! Det er utrolig tøft av deg å skrive så åpent om hvordan du har det (jeg hadde aldri turt det).
    Lykke til videre med bloggen din 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..