Utenfor boblen min?

Jeg smiler jeg altså, men innvendig er det et salig kaos. Jeg gjør lekser, kom meg på skolen en dag denne uken, fikk hatt muntlig tverrfaglig prøve (10 kapittel, over 3 bøker) fikk en 4er, og nå gjør jeg enda mer lekser. Alt for å redde inn karakterene mine, slik at jeg kan komme meg til 2 klasse til neste år. 

 

På mandag skal jeg til BUP Haugesund for første gang, og jeg gruer meg. Behandleren min har jeg tydeligvis møtt før, i forbindelse med akuttinnleggelse, men heh, det kan jo bli rart.Jeg har ikke tro på dem, selv om jeg har mer tro på at de er bedre en Stord. For det virker jo ikke som om noen kan redde meg….

 

Jeg VIL leve igjen, jeg VIL spise akkurat så mye som jeg vil, jeg ØNSKER å bli frisk, men jeg er samtidig livredd. Livredd for hvordan verden utenfor min boble er, for å legge på meg, for å ikke gjemme meg bak en maske. Å få beskjed om å jobbe med ansiktsutrykk på dans er vanskelig, for masken min må da oppgradere seg til enda flere måter å se ut på. Jeg bryter sammen om jeg skal være 100% meg selv. 

 

Kan noen foresten fortelle meg når vi gikk fra vinter til sommer?

2 kommentarer om “Utenfor boblen min?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..