Jeg er min verste fiende

Jeg har ikke energi til å skrive en halv setning før jeg bryter sammen. Jeg kjemper meg igjennom hvert minutt av dagen, merker at kroppen er fysisk utslitt av meg og min behandling av den. Maten er et rent hevete for tiden, og selv om jeg i gode perioder spiser, så kommer den dårlige samvittigheten, virkelig dårlige samvittigheten, rett etterpå.

Jeg kom meg ikke på skolen idag, kun fordi jeg hadde så vondt at jeg måtte bruke krykker. Og krykker vil si oppmerksomhet, at folk ser MEG, og at jeg ikke kan liste meg på tå og halveis springe inne på skoleområdet. Jeg takler det bare ikke, angsten klemmer rundt meg og tømmer meg for luft bare ved tanken.

Smilene og latteren min deler jeg gladelig ut til alle, selv om insiden minner om en tornado. Jeg vil jo at det skal virke som det går bra eller bedre. Jeg vil jo at skal gå bedre!

Nesten to måneder uten psykolog, kun med noen «samtaler» med psykriatisk sykepleier på catosenteret. Men det hjelper ikke meg å snakke med en ny person, kun for en kort stnd, for om noen får noe som helst ut av meg da, ja da er de heldige. Jeg trenger å lette litt, få fortalt noen om alt som presser på, men jeg tør ikke, fordi jeg er redd for konsekvenser av det jeg sier.

Jeg vil gjerne si det går bedre, men det er løgn
Jeg vil gjerne si at jeg gleder meg til å leve igjen, men jeg tror ikke det kommer til å skje
Jeg kan si at jeg gleder meg til danseoppvisning
Og jeg kan si at jeg trenger noen og noe til å redde meg

En kommentar om “Jeg er min verste fiende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..