En annerledes fjelltur

Se for deg et fjell, det bratteste, høyeste og mest taggete fjellet som finnest. Du får beskjed om at livet ditt kun kan fortsette om du klarer å nå toppen av dette fjellet. De rundt kan hjelpe, men det er du selv som må komme deg til toppen. 

 

Du setter viljestyrken på, begynner å klatre, men merker at du faller, lenge før du har kommet i gang. De rundt prøver å hjelpe, men klarer det ikke. De som er glade i deg legger seg over taggene så du skal slippe de, familie og gode venner ofrer litt av seg selv for at du skal klare det. Men fjellet er likevel bratt, og du klarer ikke finne feste til beina. 

 

På toppen står det en person, en person som får betalt for å stå der. Personen lokker, roper at det kommer til å gå bra. En hånd blir strukket ut, men den er for kort. Tauet som vedkommende har ved siden av seg, vet du ikke om. Du strekker ut hånden for å få hjelp, tauet ligger urørlig på bakken og du faller igjen. 

 

Igjen og igjen faller du ned. Kroppen blir mer og mer utmattet, og du klarer ikke å se HVORDAN dette skal gå! Du trenger veiledning for å klare dette, men ingen gir deg den. Du vil bare gi opp, for livet kan umulig være så godt at det skal være verdt og kjempe seg HELT til toppen av det dumme fjellet. 

 

Jeg er på bånn av fjellet igjen. kroppen er mørbanket av alle fallene og nederlagene. Hvordan klare det, hvorfor kjempe enda mer?

4 kommentarer om “En annerledes fjelltur

  1. Du er så utrolig god til å beskrive ting, og ikke minst flink til å skrive. Det må du vite! ❤
    Når det kommer til det du skrev, så må jeg bare si; Fortsett å kjemp! Du er så utrolig sterk! Jeg vet at det er tungt, men en dag så vil du klare det! En dag kan du stå på toppen av fjellet og si "jeg klarte det!"

    Liker

  2. Åh, du skriver så utrolig fantastisk,Maria. Det er som om du setter ord på tankene mine for meg. Måten du klarer å finne bilder på ting som passer perfekt, det er utrolig. Du hjelper meg og tankene mine!
    Følg meg gjerne på twitter: @MinMaske

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..