Ærlighet varer lengst?

Hvorfor sa jeg det høyt

jeg kunne ha løyet

sagt at ting gikk fint

at jeg klarte meg

 

Hvordan klarte jeg det

og ende opp i nok en situasjon

en situasjon med valg

valg jeg ikke vil ta

 

For ærlig

jeg burde ikke sagt en pip

å måtte passe på en 16 åring 

er ikke normalt

 

Nå ble jeg til bry igjen

jeg vil ikke være til bry

men til bry

er det eneste jeg kan

 

 

og nei, legevakt er ikke et alternativ med mindre jeg må!

 

 

 

10 kommentarer om “Ærlighet varer lengst?

 1. 1. du er IKKE til bry, og det er jeg helt sikker på at mammaen din og alle som jobber der også ville sagt.
  2. det ER voksne sin oppgave å passe på en 16åring, vesla mi, du er ikke voksen. Du er ikke et barn, neida, men du er ikke voksen, og det er forventet at noen skal passe på deg og hjelpe deg ta gode valg som vil ta deg videre i livet.
  3. jeg er KJEMPEGLAD du sa noe. du føler det kanskje ikke nå, men jeg feirer med fornuften din, og vi jubler fordi du ikke lot de vondeste tankene som finnes vinne eller gjøre deg stum. når du ser det og, så skal vi fortsette å feire, for å gjøre som du gjorde i dag, være ærlig og si ifra, det er fantastisk og krevde kjempemasse styrke. jeg er stolt av deg, selv om du hatet utkommet av ærligheten din.
  glad i deg ❤

  Liker

 2. Maria du e ikkje te bry ❤ eg glede meg te å gi deg ein klem! Du e ein dyrebar skatt, å du veit, høgt høgt elska ❤ Mamma ❤

  Liker

 3. Søte, vakre Maria ❤ du er ikkje til bry<3
  Sender deg masse goe klemmer fra Spania ❤ ❤ <3. Du kan gleda deg til du skal komma her ❤ ❤ ❤
  Er veldig glad i deg vennen min ❤

  Liker

 4. Selv om man kan føle seg som en svekling og pingle når man sier ifra eller når man ber om noe, så er det da man er sterk. Og du er sterk<3 For det er ikke meningen vi skal ha det vondeste for oss selv, da kommer det til å spise oss opp til slutt. Så ikke la det vonde gnage store biter av deg, del det med andre, sånn at bitene kanskje kan bli litt mindre.

  Liker

 5. ❤ vennen, det er viktig å være ærlig! Og jeg lover meg at du ikke er til bry! Ikke i det hele tatt 🙂
  Du klarer dette, sterke vakre gode du! :D<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..