Utslitt, utmattet, feit, ekkel.

Smilet er på hele dagen, hvert eneste minutt. Kan ikke tilate meg selv og bryte sammen, ikke når jeg er for meg selv, i tilfelle jeg ikke kalrer å ta meg sammen. Nå, når jeg slapper litt av vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg for å holde ut. Jeg vil bare bort, til et sted uten smerter, til et sted der jeg ikke bruker alle krefter jeg har på å holde masken. 

 

Har gått med shorts og singlett idag, noe som i seg selv er kjempe vanskelig. Arr, som ALLE legger merke til. Det er umulig og ikke se, og det er ekkelt, men jeg gjorde det. Og så har jeg hatt veldig mye smerter ettersom jeg var i tusenfryd i går, og å gå i 7,5 time i strekk er kanskje ikke det beste for foten. 

 

Nå er jeg bare utslitt og utmattet etter nok en fin dag i stekende solskinn med gode folk. Jeg kan jo late som ting ikke går til blokksberg, at ting går rett vei. 

 

4 kommentarer om “Utslitt, utmattet, feit, ekkel.

  1. Jeg føler med deg og sender mine beste tanker! Arrene er nå en del av ditt utseende, men ikke la det definere deg som person (: jeg vet at det kan være tungt å holde maska, men glem aldri at det er lov å vise følelser en gang iblant! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..