Til deg

Jeg finnest ikke lenger, det er år siden Maria forsvant. Kroppen fortsatte og eksistere, men Maria, den sprudlende og glade jenta forsvant. Ingen klarte å plukke henne opp, sette hun sammen eller bare finne hun igjen. Ingen klarte det, og i steden for å prøve mer gav de opp.

 

Jeg har sett etter en utvei som ikke gjør for vondt for de som blir igjen. Jeg har med lengsel sett utover høye kanter, store medisinmengder og tenkt på meg i mitt neste liv. For jeg har tro på at livet er noe mer, at livet ikke kan være så JÆVLIG, at det en dag faktisk kan smile til oss som det har vært så alt for svart mot. Jeg tror på Gud, at jeg skal få komme til en ny og bedre plass uten bekymrnger og smerter etter dette. Og selv om jeg ikke kan skjønne Gud sin logikk i mitt liv, så tror jeg at han finnest. 

 

Jeg var ikke gammel første gang jeg fikk en tanke om at nå, nå burde jeg vært død. 13 år er ikke gammelt, du har ikke levd lenge da. Men smerter som topper en fødsel er heller ikke noe en 13 åring skal måtte gå igjennom, spesielt ikke uten grunn, og uten at legene tror på hun. Jeg er nå snart 17, og tankene har dessverre utviklet seg, de er blitt store planer, planer som ingen vet om, planer som er mine. Jeg vil ikke vere hun med planene, hun som er suicidal, hun som skriver for oppmerksomhet, så dette blir nok aldri publisert. 

 

Jeg er ikke ute etter oppmerksomhet. Jeg er ute etter en reddende hånd, slik at jeg kan holde ut, litt til, for familien min. For hadde jeg bare hatt meg selv så hadde jeg vært borte for lenge siden! Jeg holder ut for dem, og bare dem. Jeg ser ingen grunn til å leve et liv med smerte, med anoreksi, med depresjon, med angst, med ptsd med tanker og planer. 

 

Jeg tok ikke livet mitt, livet tok mitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..