Smertene kan fint dra til helvete

Tenkte serriøst over muligheten til å amputere foten, men så kom jeg på at smerten sitter i nervesystemet og at smertene ikke vil forsvinne. (Og ja, å amputere er drastisk, men for meg som elsker drill og dans over ganske mye er det veldig drastisk) Og nei, du kan ikke forstå desse smertene, med mindre du opplever dem selv…

 

Slik smertene er fordelt i kroppen nå.

På en skala fra 1-10 (gjett om jeg er lei av den da??) 8,3 nå ca.

10 kommentarer om “Smertene kan fint dra til helvete

 1. Søte, goe Maria eg forstår at du har forbaska masse vondt, nervesmerter er utrulig vondt. Håper at du får den hjelpen du trenger. Dersom det er noen som ikke forstår dette kan dei ta seg ein tur til tannlegen og rotfylle uten bedøvelse…..
  Sender deg masse goe klemmer fra palmeland ❤ ❤ ❤ fra Ola og meg.

  Liker

 2. Jeg forstår.<3 jeg sliter ikke med det akuratt det samme. Men vet det er jævlig og når folk ikke forstår du har vondt så gjør det bare alt verre..
  tenker masse på deg Maria. glad i deg ❤

  Liker

 3. jeg skjønner at det gjør utrolig vondt til deg. men hvor vondt er umulig for meg å vite, ettersom det bare er du som kjenner de smertene, men jeg vet veldig godt hvor vondt det gjør at ingen forstår at en har det vondt, eller at andre ikke trur på deg. Den har jeg selv kjent på. og det er ingen god følelse. men ettersom smertene er i nervesystemet, og også ellers, så ville nok en amputasjon gjort like vondt. pga fantomsmerter, du ville fått store smerter i foten som ikke lengre var der, fordi nervessystemet ikke skjønner at den delen er borte. og selv om kroppsdelen er borte, så er fortsatt nervene som skulle gått ned i foten, fortsatt der, og vil fungere som normalt, så da vil den føre smerter ned til det område, som ikke lengre er der.og derfor ville det gjort like vondt, om ikke vondere. dette er noe vi lærte på skolen 🙂
  jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjort for deg for at du skulle fått det bedre, og sluppet disse smertene. du er så ung, og fortjener det virkelig ikke.
  vær sterk vennen, så sender jeg deg mange styrkeklemmer her ❤

  Liker

 4. Hei du sterke jente ❤
  Skjønner godt at du har det fælt ….. Vil tipse deg om en side LDN norge http://www.ldn.no/ . Denne medisinen har hjelpt utrolig mange mennesker både i Norge og utland. Ville fått din mor og deg til å ta kontakt med en nervolog til å sette deg på medisinen evntuelt fastlegen . Håper du kan få hjelp , vet at smerter er helt forferdelig å leve med .
  Stå på ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..