Fint er løgn

Jeg hadde en fin 17 mai feiring, men fikk ikke tatt noen bilder ettersom jeg startet dagen med å ødelegge mobilen min.. Idag har jeg vært i tusenfryd med Allis, og jeg har vertfall hatt det fint. 

 

Greit, fint er løgn. Fint er ikke sannheten. Sannheten er så store smerter at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Sannheten er håpløshet uten ende. Sannheten er alt for gode venner, som er alt for gode for meg. Sannheten er et gfkldsmdfbureih kaos i hodet, med tanker som ikke er noe særlig snille. Sannheten er at jeg ikke har orket å skrive, noe som i seg selv er merkelig. Sannheten er FOR vond. 

 

Det gjør så vondt!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..