16 mai

Ting går i ett, og selv om det er flere og flere timer jeg ikke får deltatt på, er jeg opptatt hele tiden. I går sovnet jeg etter en time jeg måtte gå frå, ettersom jeg fikk så vondt. Plutselig bråvåkna jeg og innså at det var middagstid, og at jeg hadde sovet bort en del timer. Smertene mine er ekkelt store, og jeg har gått fra og ha vondt i hendene max 2-3 ganger i måneden til hver dag… Jeg er lei og sliten, men jeg har det også fint. Det er deilig og være litt vekke, og få litt pause fra hverdagen hjemme. Folkene her er som sagt fantastiske, og jeg er blitt superglad i mange av de!! 

 

I dag kommer Allis til meg. Hun skal være her hele pinsehelgen, og er min 17.mai presang:) Jeg gleder meg kjempe mye, da blir ikke 17.mai så «ensomt» og ikke sååå langt hjemmeifra. 

 

Nå påstår armene at jeg har skrevet nok, selv om jeg kunne ha skrevet en roman om de siste dagene.. Smerter er noe dritt altså!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..