Ingen forstår

Ingen forstår at når jeg faktisk sier i fra, da er de veldig vont! Ingen forstår at selv om jeg fortsatt smiler og ler, så er smertene så ille at jeg nesten kaster opp. Ikke her en gang klarer de å forstå, såklart må de presse, men det går en grense. Og når jeg sier i fra, synest jeg de blir så feil at jeg skal få dårlig samvittighet for å ha gitt meg for tidlig. For nå føler jeg meg lat, utilstrekkelig og svak. 

 

Smertene stråler ut i hele kroppen. Smertene gjør at jeg har mange ufrivillige rykninger når jeg slapper av. Dette dreper meg. Smertene dreper meg, for det er så vondt, og så uforståelig for alle andre. Jeg er så lei av å ha vondt, vondt, vondt, vondt. I foten, i andre foten og i hendene. 

 

Prøver å finne noe som kan beskrive, et bilde, en tekst. Men ingenting stemmer, alt er feil. Smertene hater meg, jeg hater smertene. Vi kjemper mot hverandre, hvet eneste minutt. 

 

Gi meg en smertefri dag, en time, eller bare et minutt? 

 

 

5 kommentarer om “Ingen forstår

 1. Jeg vet ikke hva jeg skal si til en slik tekst. Først av alt så er det ikke alltid like lett å se hva du egentlig føler, bak fasaden om du ikke viser det.
  Og så vet jeg ikke om den fysiske smerten og «stupet». Om du faktisk har fysisk falt utenfor et stup eller om det er figurativt liksom.
  Men uansett. Vær ærlig om hvordan du har det, med omgivelsene dine. Vær stolt over deg selv 🙂 Rett i ryggen ❤

  Liker

 2. Kjæreste Maria, klart du må sei ifra når du har vondt, sjøl om du smiler, er tapper og står på så er det aldeles lov til å sei ifra. Me som kjenner deg veit at du har smerter og at du skjuler det bak et tappert smil.
  Dei som har hatt eller veit korleis nervesmerter er vil nok forstå om du seier fra.
  Du er ei tapper, sterk og goe jenta Maria og eg er så utrulig glad ideg.
  Sender deg masse goe klemmer og varme tanker ❤ <3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..