Trening i å leve?

Ting går, noen vil si det går på frem, andre vil si det går tilbake. Jeg vet ikke hvor jeg vil plassere det, jeg fungerer jo, kommer meg ut. Foten er konstant vond, som i en vond period, men jeg er usikker på om det er en periode eller om det er konserten, treningen osv. Jeg kommer meg ut av rommet, fordi jeg bor vegg i vegg med fantastiske jenter, og vi pusher hverandre ut av hulen vår på rommet. 

 

Men det blir jo ikke trening i å leve. Hjemme har jeg ikke noen som bare trenger gå noen skritt for bare banke på døra og spørre meg om å bli med ut. Hjemme er det ikke skole med egen lærer, fysioterapi og tilpasse trening en gang til dagen. Hjemme er det bråk, stress, skolekaos og et normalt liv. Hjemme er det ingen som kan forstå smerten, det finnest ingen som kan forstå hvordan det er å leve med konstant vondt. 

 

Jeg vil så gjerne bare bli frisk, kaste alt som hetter psykisk dritt bak meg. Kunne ønske jeg kunne gå igjennom hverdagen med hevet hode, uten å ha tenkt noe særlig på smertene, uten at alle krefter gikk til spiseforstyrrelsen og depresjoenen. Det hadde vært så fint og ha taklet det, å ha taklet hverdagen, HVERDAGEN. Men jeg takler ikke hverdagen, den sliter meg ut. Mandag til søndag, fra jeg står opp til jeg legger meg. 

 

Jeg er glad, jeg er lei. Trist, sint, forvirret, og glad igjen. Tror jeg har det litt bedre, ja, det må vær litt bedre. Fordi jeg fungerer litt bedre her ❤

11 kommentarer om “Trening i å leve?

 1. Åh jento mi ❤ kanskje ditta e begynnelsen på noko bedre ❤ Nyt kvart sekund du er der! So håpe, ber me og krysse ter og fingrar for at da blir godt og å komma heim ❤ Da e vår, med lovnad om noko nytt ! Ha ei god helg Maria vår ❤ Husk at me elske deg !

  Liker

 2. Masse goe klemmer og varme tanker til deg Maria ❤ <3<3
  Eg håper og trur at dette er starten til noe bedre for deg ❤
  Glad i deg, gojenta mi ❤

  Liker

 3. Først og fremst, ikke gi opp! Tenk deg hvor mye bedre det føles når du endelig blir frisk igjen? Husk, du er din egen sjef! Hvis du tenker; fra og med i dag skal jeg være den som alltid er mest blid i huset, kan jeg love deg du vil merke forskjellen på de andre i huset og. Du bestemmer selv hvordan du leve er det jeg prøver og si. Som Denzel Washington sa i en tale til en gjeng studenter;
  But after the first verse, the director cuts me off: ?Thank you. Thank you very much, you?ll be hearing from me.?
  The next part of the audition is the acting part. I figure, I can?t sing, but I know I can act.
  But the guy I was paired with to do the scene couldn?t be more overdramatic and over-the top.
  Suffice to say, I didn?t get the part.
  But here?s the thing: I didn?t quit. I didn?t fall back.
  I walked out of there to prepare for the next audition, and the next audition, and the next one. I prayed and I prayed, but I continued to fail, and I failed, and I failed.
  But it didn?t matter. Because you know what? You hang around a barbershop long enough?sooner or later you will get a haircut.
  Ta gjerne et titt på bloggen min;
  http://WWW.AKTIVHELSE.BLOGG.NO

  Liker

 4. Du vil mest sannysnlig ha lært masse bra som du kan bruke hjemme i hverdagen når du kommer hjem igjen. Du tenker sikkert at alt er veldig lettvindt der, og det er det jo. Men man skjønner ikke underveis at man faktisk lærer noe som man tar med seg. Men ikke stress med det nå vennen. Bare bruk tiden godt, og nyt at du blir tatt vare på ❤ Sender deg mange gode klemmer!

  Liker

 5. Hei Maria! Først av alt, du skriv så godt! Din evne til å setja ord på opplevingar og kjensler er kjempeunik! Ein får eit stort hjerta for deg av å lesa om korleis du har det. eg kan ikkje anna enn å håpa at du ein dag skriv om denne tøffe tida som ei tid som var og som du kjempa deg igjennom! Stå på vidare! Ta til deg alle gode ord du får på veien og vet at dei er meint godt fordi du fortjener det. Søk til personar og opplevingar som gjer deg glad og styr unda det som trykkjer deg ned. Eg tenkjer på deg, sjølv om eg aldri har møtt deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..