Mye som skjer

Dagene går i ett her. Bare det siste døgnet føles som en uke, fordi det skjer så mye i forhold til det jeg pleier gjøre. Smertene har vært veldig intense idag, kvalmen kommer etter 1-2 minutt gåing, og jeg føler meg ganske dårlig. Jeg er også så utrolig usikker på om de kan hjelpe meg her, så usikker på om jeg fortjener plassen, om jeg er syk nok. 

 

Men for å fokusere på det positive så har jeg det bra her. Jeg har egen lærer som prøver å redde flest mulig av karakterene mine, som vil hjelpe meg og bestå. Jeg blir bedre og bedre kjent med de andre, og jeg lever i livet, mer en jeg har gjort på lenge. Maten er kjempe god her, frisk salat, sunn mat og frokostblandinger (mye mer også altså, men dette er jeg ganske avhengig av) 

 

Nå har jeg vert på shopping med noen andre fra cato senteret, slitsomt men gøy. I morgen skjer det ingenting her, så da skal vi sove lenge, hele gjengen! 

 

 

12 kommentarer om “Mye som skjer

 1. Fiin blogg du har, dette var et kjekt innlegg å lese må jeg si. Og forresten, hadde vært utrolig kult om du kunne sjekket ut hva du synes om mine børstsette. Kunne du sagt om du synes at de er fine eller om du har sånn på kommentarfeltet i bloggen min? ❤

  Liker

 2. Tull å tøys, kan skjønna du fortjene plassen!!! Du fortjene han so absolutt!!
  Du e den mest modige eg kjenne, sånn at du veit da! ^
  Søt e du, akkurat som meg 😉
  Skulle vore på shopping eg og 😉 Får ta ein tur på Sento 😉
  Sova godt i natt! Sende litt tryllestøv med vinden ❤
  Gla i deg, og unne deg so ditta!
  Best ❤

  Liker

 3. Søte, vene deg Maria ❤ Du fortjener så aldeles plass på Cato senteret, du har kjempa så lenge og no er det virkelig din tur til å få hjelp.
  Varme tanker og ein gooooe gonatt klem ❤
  Er veldig glad i deg Maria ❤

  Liker

 4. så klart fortjener du plassen Maria. alle som får plass der, fortjener den mest sannsynlig, og du er ingen unntak. og at du har det så bra der. gjør meg veldig godt å høre. for det fortjener du også ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..