Dag to er over!

Herlighet, det er helt rart at dagen allerede er over!! 

 

Fra å vere kjempe beskjeden med maten, ikke snakke med noen, og bare skyve Mamma forran meg: har jeg blitt mye bedre kjent med 3 andre jenter.  Jeg har vært på velkomstmøte, ungdomsamling, skolemøte, møte med nærteam og hundepresentasjon. Slitsom, men givende, og alle her er så smilende og blide!

 

Dagen i morgen får en pangstart med yoga klokken halv 9, rett etter frokost. Etter det skjer det diverse, men mye av timeplanen videre skal hvertfall settest opp. 

 

Skulle ønske jeg kunne si at alt var lett, men såklart er det vanskelig. Store smerter, alt for mange vonde tanker, angst og matkaos preger like mye hverdagen. Tankene blir det ikke mindre av, selv om hjernene må gjøre plass til enda flere, så at jeg blir sliten etter en dag er vel ikke så alt for vanskelig å forstå?

 

Jeg ser mer frem til oppholdet nå som jeg har blitt kjent med noen andre, jeg tror det blir bra! 

5 kommentarer om “Dag to er over!

  1. så bra å høre at du har blitt kjent med noen. og at det ser ut til å kunne gå bra for deg å være der. det fortjener du. men det er ingen som har forventet at dette ville bli lett for deg. og det vil nok ta en del tid før du merker noen forskjell. du må bare ikke gi opp. holde mote oppe. for jeg har virkelig tru på deg. jeg vet at du vil klare dette. fordi du er sterk. og har mot. jeg er her for deg om du trenger meg. bare ta kontakt uansett når på døgnet. jeg er her for deg ❤

    Liker

  2. Godt å høre at du har blitt kjent med noen. Det er tøft og vanskelig men du er åpen og bruker sjangsene du får og det er veldig bra. Ønsker deg alt godt og håper dette oppholdet kan gi deg noe du har «lett» etter? Har du truffet Åslaug ennå? En nydelig dame ♥
    Klemmer

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..