Reisen til noe bedre?

Nå reiser jeg, nå skal jeg til en plass jeg har mer tro på en noe annen. Koffertene er klare, klær til 4 uker er pakket og jeg er spent. Spent på opplegget, behandlingen og plassen. Spent på om det vil bli noen resultat, om jeg vil bli kjent med noen, og hva som skal skje.

Ettersom energinivået mitt er lavt, angsten for å måtte møte så mange nye mennesker er stor og tankekaoset er megastort er jeg redd at jeg ikke skal klare ting. Men denne gangen vil jeg trosse dumme tanker, dumme frykter og den teite angsten. Denne gangen vil jeg lykkes, jeg vil få utbytte av behandlingen, og jeg vil møte opplegget med et åpent sinn.

Men jeg er ambivalent, og redd. Jeg kan ikke legge skjult på det, for det styrer meg veldig. Hva jeg ønsket og vil går i enorme berg og dalbaner. Men jeg SKAL klare, jeg SKAL mestre og jeg SKAL klare å takle smertene mne bedre om 4 uker.

Reisen begynner idag, reisen til noe bedre?

20 kommentarer om “Reisen til noe bedre?

  1. lykke til Maria håper at denne reisen vil bli det du trenger, og kommer tilbake mye bedre. for du fortjener det så utrolig mye. Jeg har tru på at dette vil bli bra for det.
    jeg er her om du trenger noen ❤

    Liker

  2. Lykke til, maria! Det kommer nok til å gå bra, og håp ting blir bedre når du har vært der! E alltid her hvis du treng nån å snakk med, du skal kom deg igjønnom det her! Du e strerk<3 kjæmpe glad i deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..