Cato senteret dag 1

Flyet vårt gikk i fra Haugesund klokken 11, men ettersom jeg og mamma liker og være ute i god tid var vi igjennom sikerhetskontroll og bagasje levering før klokken var 10. Turen gikk kjempefint, og allerede før vi landet så vi at det var finere vær på denne siden av landet. Lite viste vi om at det var over 10 grader mer, for da vi kom ut viste gradestokken faktisk 16 grader! 

 

Etter en time i buss kom vi til sonvegen stasjon, der vi måtte bli hentet av taxi, for her gikk det ikke buss på søndagen.. Med anelser om at vi nå var kommet til «der ingen skulle tru at nokon kunne bu» satte vi oss inn. Skal si sjokket var stort da vi kom et lite stykke, og husene sto tett i tett. Oppe i et koselig byggefelt, med utsikt over oslofjorden stoppet taxien. For første gang gikk ting litt for alvor opp for meg, at jeg faktisk skulle være her, alene, i 4 uker. 

 

Etter en småskummel middag i spisesalen, sammen med mamma, bestemte vi oss for å gå en tur ned til sentrum. Og det var SUPERDUPERMEGA fint der. Fikk skikkelig sørlandstemmning med masse gamle fine hus, koselige gater og kjempe koselige butikker. 

 

Nå har vi vært på en liten omvisning, spist kvelds, og jeg har tatt solarium for første gang (solariumsskrekk, haha). Oppholdet mitt begynner egentlig ikke før i morgen, men måtte reise idag pga lang reisevei. 

 

Jeg gleder/gruer/gleder/gruer meg. Håper virkelig jeg klarer å bli kjent med noen!

 

 

10 kommentarer om “Cato senteret dag 1

 1. håper oppholdet ditt vil bli fint. at du blir kjent med noen andre der, og får masse utbytte av å være der. for du fortjener det virkelig vennen, ikke glem det. du fortjener det så utrolig mye ❤
  jeg er her for deg, om du trenger noen å snakke med. ikke glem det ❤

  Liker

 2. Nydelig sted, herlige mennesker som jobber der, og helt sikkert mange kjempekoselige andre brukere av senteret som du garantert kommer til å bli kjent med 🙂 Dette er din måned, Maria ♥

  Liker

 3. Du fortjæn virkelig alt det beste, Maria, så eg håp at det her kommer til å hjølp deg! du e ei super jenta! Du bi nok kjent med nån imårra. alt eg ønsk e at du ska ha det bra, så du må alltid snakk med meg hvis du treng nån å snakk med! du e gull verdt<3 kjæmpe glad i deg, maria! stå på videre

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..