Grått og svart

Hele ettermiddag har jeg jobbet med dekorering av marispankake til en 6 åring. Glitter, rosa og prinsessedetaljer. Koselig og lage, og en kake jeg håpeer faller i smak. Om dere er greie får dere kanskje se bilde i morgen!

Forutenom dette har dagen vært tung. Det er tungt å puste, vanskelig å svelge og umulig og godta meg selv. Jeg ser ikke det andre ser, og er overbevist om at alt fint som andre sier til meg, blir sakt kun fordi de er lei av at jeg er syk. For hallo, jeg er jo forferdelig svak som ikke klarer å komme meg ut av dette. Andre klarer det jo fint! Det er bare jeg som er svak, som plager alle andre og som er i veien.

Rot i hodet, feit og ekkel kropp og håpløshet.

5 kommentarer om “Grått og svart

  1. Liker bloggen din jeg! Skal nok komme innpå den oftere:) Legge meg til som venn sånn at jeg kan følge med på den lettere? Husker ikke om jeg har lagt deg til tidligere siden har vært på bloggen din før:)Hadde vært kos med en kommentar tilbake:) Kos deg videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..