Reddharen Maria

Jeg er redd, selv om jeg later som til alle rundt meg, så er jeg kjemperedd. For ting har i det siste vært så vanskelig at jeg har satt opp til et skuespill større og sterkere en det jeg var i stand til før. For jeg ser jo egentlig litt bedre ut, og jeg skal jo snart reise til catosenteret i en hel måned, noe som ER positivt.

Men hva skjer da når tviler er så mye sterkere en troen. Når jeg ikke klarer å tro at catosenteret kan hjelpe meg, når jeg egentlig bare er i tvil om alt. Jeg vet ikke, men jeg er redd. For mørket inntar plasser jeg ikke viste jeg hadde, mørket sluker det lille av det positive jeg hadde igjen, og mørket sår så forferdelig mye tvil!

Men jeg er redd, og det viser. Ikke på bloggen, ikke på meg, men det vises likevel, fordi jeg spiller så godt. Jeg spiller så godt at jeg tror på det selv, på mine egne løyner. Og når jeg da faller i sammen er fallet så stort, så stort at det går rett fra tusen til null.

4 kommentarer om “Reddharen Maria

 1. Du e ingen reddhare, du e modig!
  Du spele ikkje skuespel, du e ærlig!
  Du har lov å vera redd, men du e ikkje aleina<3
  Du klare da Maria!
  Gode dagar eller små stunder får ikkje lov å gi deg dårlig samvittighet ❤ Ta vare på dei i hjarta ditt ❤
  Du kjeme te å klara da<3
  Du e sterk ❤
  Du e best ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..