Gale damer og slikt

Dagen i går gikk i ett, og jeg var sosial og ute blandt folk 17 timer i strekk. Først praksis, så shopping og til slutt te selskap med gode venner. Da jeg endelig kom meg hjem i ett tiden var jeg super sliten, og ville egentlig bare sovne og sove i det uendelige.

 

Meen så fungerer ikke hodet og kroppen min slik, så den som lå våken og vred seg i sengen til 4-hall 5 tiden var meg. Kjenner jeg savner tablettene som bare slo meg helt ut på kvelden, samtidig som jeg ikke gjør det i det hele tatt. Okei, savner bare det å ha en normal døgnrytme.

I dag har jeg gjort noe som inkluderer gamle ting, pressing, vond fot, pusteproblemer og gale damer. Det var litt galskap egentlig.

 

Gjett hva jeg gjore da ❤

En kommentar om “Gale damer og slikt

  1. Er veldig spent på kva det kan være, gale damer?? (Uten at eg var blant dei, er det mulig)
    Ja, eg venter spent på kva dette kan være :-))))

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..