21 dager skadefri!

Arr
Blod
Legevakt
Sting
Tildekking
Skam
Antibiotika
Kjeft
Sår
Skuffelse
Nesten avlyst sydentur
Avsløringer
Kløe
Bortforklaringer
Sommer!

Jeg lover, dypt og hellig, fra innerst i hjertet mitt. Det er ikke verdt det, og det vil det aldri bli! Jeg er nå 21 dager skadefri, og jeg er kjempe stolt av meg selv. For det er ikke «bare» å slutte, det er en avhengighet som ødelegger, mer en noe annet.

Det at jeg er skadefri er mye på grunn av catosenteret, og behandlingsopplegget der. Men mest av alt er jeg det for de som står meg nærmest; familien min. Jeg ser hvor mye de tærer på de, jeg ser det i øynene når jeg går uten så mye klær. Og jeg er mer glad i de, en jeg er i meg selv, så da får jeg heller lide uten min dårlige mestringstrategi, for de.

6 kommentarer om “21 dager skadefri!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..