Forventninger og press

Ting er så vanskelig, men alle forventer så mye. Jeg tror de fleste synest jeg ser friskere ut, men sannheten er så langt i fra. Jeg blir pushet på i alle retninger, forventninger og press, skoleslutt og opptimisme. Jeg er redd og skremt, jeg er så sliten. Maten er et tema jeg ikke orker ta opp, snakke om eller tenke på. For jeg tenker på det 30 timer i døgnet, minst, så jeg trenger ikke tenke mer på det.

Jeg er helt borte i meg selv. Mine tanker og problem opptar alt jeg har av tid, og ideen om å snu tankene er ikke så fryktelig enkel. Jeg vil bli bedre, men jeg er redd, og det vet folk. Smerten over å ikke bli bedre er stor, og bitterheten over verden sitter hardt i.

Sytete? Kanskje, men sannheten er ikke alltid så enkel.

4 kommentarer om “Forventninger og press

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..