Følte meg gal

Dag 4 med mye større smerter en det jeg har hatt på lenge. Smerter som går i frå lilletåen, opp til lysken og ned i den andre foten. Smerter som er oppom i hendene. Smerter som gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg, holde fokus eller gå noe særlig.

Idag opplevde jeg noe som var skikkelig ekkelt. Det er ikke første gangen at jeg ikke har vist hvor jeg skal gjøre av meg pga smerter, for det skjer til stadighet. Men det er første gang jeg har skjønt spørsmålet som ofte står på spørreskjema ang depresjon og slik. «Føler du at du holder på å bli gal?» For det var slik det føltes idag, som om jeg holdt på å bli gal. Gal, slik som du ser på film, og folk tenker på som gal. Gal slik at jeg kom til å gå ut av meg selv.

Det var en kjempe skremmende opplevelse. Jeg ble så skremt av meg selv, av tankene som kom, av følelsen som satt i kroppen min. Jeg satte på musikk for å roe meg ned, la meg i sengen og dro dyna over hodet. Smertene er ganske sterke, og følelsen satt hardt i, men til slutt sovnet jeg. Da jeg våknet i 4 tiden var den værste følelsen gått bort, og jeg følte meg mer som meg selv igjen, heldigvis.

Jeg er veldig redd for at dette kommer til å skje igjen. At det skjer når jeg er ute blandt folk, at det skjer når jeg ikke har sjansen til å trekke meg bort..

4 kommentarer om “Følte meg gal

  1. Uff, det er vondt at du skal ha sånne vanvittige smerter. Godt at du fekk sova litt og heldigvis nermer det seg dagen då du reiser til Cato senteret.
    Varme tanker ❤ ❤ ❤ og ein gooooe klem fra mormor.

    Liker

  2. Kjenner veldig igjen den følelsen og angsten for å «klikke» blant folk. Det er helt forferdelig. Håper du slipper flere slike opplevelser!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..