Rotekopper

Dagen startet med et pang da mamma plutselig fant ut at legetimen min var en halvtime før vi trodde. Jeg kastet klærne på meg før vi sprang ut i bilen, leverte Leah til bestemor og bestefar og kjørte over til Haugesund. Legetimen gikk fint, jeg fikk meg ENDA en ny type med smertestillende jeg skal begynne på, kombinert med de jeg fikk sist jeg var der. 

 

#som det ikke skulle være nok hver dag..

 

Etterpå gikk jeg og mamma bort til sykehuslabben for å ta blodprøver. De ville vist sjekke hvor fort kroppen min bryter ned medisinene mine, og om det er en grunn til at jeg aldri har reagert noe særlig på smertestillende i forhold til foten min.  Vi ventet, og ventet og ventet og ventet. Jeg tror det var den store blodprøvetaking dagen der, fordi vi satt 1,5 time i kø…

 

Da vi var kommet til Førde, 30 minutter bort fra Haugesund, ringte et ukjent nr meg. «Unnskyld, men tok du blodprøver på haugesund sykehus idag» spurte en dame meg. «Emm, ja?» Svarer jeg, veldig sjenert ettersom telefonsamtaler ikke helt er min sterkeste side. Det som da viste seg var at blodprøvene var tatt på FEIL glass! Jeg kunne ikke annet en å le, 1,5 time i kø, for ingenting… Det endte med at vi trappet opp hos fastlegen min, tok prøvene og kom oss hjem, selv om de i Haugesund ville ha oss tilbake dit. 

 

#blodprøvestikk x2

3 kommentarer om “Rotekopper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..