Når jeg ser meg i speilet…

… ser jeg:

– Fett
– Feil på kroppen
– Arr

Ser bare feil, feil på feil på feil. Jeg hater meg selv for det jeg spiser, hater meg selv for tiden jeg sitter i ro, hater egentlig alt jeg ser og er. Vil ikke virke annerledes en andre, vil ikke VERE spiseforstyrret, så derfor spiste jeg muffins når jeg ble servert det på dans idag. Og bare det får meg til å bli helt ødlagt, sender samvittigheten rett til bånn.

Jeg er lei av å ha det slik, men jeg er livredd for å bli frisk også. Jeg hater det, men elsker det. Både har og mister kontroll. Ambivalensen er hvertfall til stede, den er uheldig stabil.

6 kommentarer om “Når jeg ser meg i speilet…

  1. Når eg ser deg Maria, ser eg ingen ting feil ❤ Eg ser ei flottjenta, mi jenta 🙂 Eg veit da e kje vits i at eg seie da, men ja: Du E FLOTTE ❤
    Å eg ønske deg stjernedryss med håp, glede og lykke ❤ Du e høgt elska, viktig for oss ❤ Ønske deg so masse da som e godt! Men da veit du 😉 Ellers so synest eg da var ein fin bakgrunn! Skulle hatt eit slikt tøy å sydd av , tji hi 🙂
    Love you!

    Liker

  2. Du e ei nydelig jente, Maria! Du e perfekt akkurat slik som du e. Du ser det kanskje ikke sjøl, men alle rundt deg ser det! Du må bare ha trua på deg sjøl, og ikke gi opp! Du kommer deg igjønnom det her, og eg e alltid her hvis du treng meg! Ting kommer til å årdn seg førr deg bare du får den hjelpa du treng. Du e så goo, og eg e så utruli glad før at eg har blitt kjent med deg. Du e ei sinnsykt sterk jenta uansett om du ikke trur det sjøl. Stay strong<3 Nydeligste du!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..