Ord kan ikke redde meg

Jeg vet ikke lenger hvordan jeg skal holde ut dette de kaller et liv. 15 dager til catosenteret. 15 dager er ikke mye i forhold til tre år, 15 dager er ikke mye i forhold til de nesten 17 årene jeg har levd, men 15 dager virker totalt umulig å klare nå.

Ord kan ikke beskrive dette, ord kan ikke måle seg opp mot smertene, smertene som spiser opp innsiden. For håpløsheten har tatt over hele kroppen.

8 kommentarer om “Ord kan ikke redde meg

  1. Du har jo sett bloggen min og vet at jeg skal på Catosenteret jeg også. Jeg vet hvordan det er å føle at en vil gi opp. Men jeg oppfordrer deg til å ta en dag av gangen. Prøv å se det som er positivt i løpet av dagen din. Bare det at sola skinner, om du skulle ha vanskeligheter for å se noe positivt en dag.. Jeg vet det er vanskelig, fordi vi av en eller annen grunn klarer å få det som er positivt til å bli negativt. Men prøv å la være å gjøre det. Dette skal du klare, tøffe sterke jenta..!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..