Livet på godt og vondt

Etter skolen igår reiste jeg og Natalie til Haugesund. Vi spiste god middag i lag, shoppet og hadde kvalitetstid i lag som søstre. Da jeg kom hjem i ni tiden var Allis kommet hjem i fra Tryggheim, så da tok jeg turen til hun. Vi så film, snakket og koste oss ilag! Merker hvor mye jeg savner de…

 

Idag var jeg med Hanna siden hun også var hjemme fra Tryggheim. Lillesøstrene våre, Natalie og Rakel, dro oss med til Stord. Vi var på tivoli, før vi tok en runde med bowling. Det var fint og jeg koste meg ❤


Så livet kan smile litt oppi alt det svarte. Dagene er lange og vanskelige, men venner og familie gjør det lettere å holde ut.

2 kommentarer om “Livet på godt og vondt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..