Jeg hater deg

 

Ofte skulle jeg ønske at smertene mine viste på meg. Jeg kunne hatt et sår/arr eller foten kunne vært misfarget slik den var i begynnelsen. Men slik er det ikke, og det er til tider veldig vanskelig. I begynnelsen tvilte jeg veldig på mine egne smerter. Jeg tråkket og belastet foten lenge før jeg viste om bruddene, fordi jeg ikke klarte å tro at smertene var ekte. Det var flere måneder etter at jeg fikk vite at smertene var ekte, at jeg begynte å tro på det. For selv om smertene var der, forsvant det meste av de som kunne vise at smertene fortsatt var i foten. 

 

 

Også nå, over tre år etterpå sliter jeg med å tro at smertene er ekte. For ingenting viser, jeg var nettopp i MR, og foten er helt fin på insiden. Det er jo ingen logikk i at foten min skal bli så vond at jeg ikke kan gå om jeg bruker den litt for mye. Skjulte lidelser er vanskelig, fordi det er så vanskelig å forstå. Når det er vanskelig å tro på smertene selv, kan jeg jo skjønne hvorfor ingen andre klarer å innbille seg smertene.. 

 

 

CRPS, gå bort, jeg hater deg.

 

8 kommentarer om “Jeg hater deg

 1. Huff, det hørtes helt forferdelig ut! Håper du finner ut av det!
  Jeg hadde problemer med et kne, som også var helt fint. Etter utallige fysioterapaut-timer så sa de bare at det var psykisk, noe som er crap! Så ikke tro på dem, har du vondt så er smerten ekte og da må man finne ut av det! Kanskje er det ikke leddene/bena, men scener, hud, muskler, osv?

  Liker

 2. Maren Marengs: off.. Smertelegen min sa til meg at det omtrent ALDRI var psyken som utgjorde smerter, så stå på og finn ut av det!! 🙂
  Smertene mne sitter i nervene, de er ekte, men samtidig så følest det falsk for meg, m du skjønner?
  <33

  Liker

 3. Ja jeg forstår… Du må jobbe med å stole på deg selv og det du føler, håper du klarer det etterhvert. Må være vanskelig å gå rundt og tro smertene ikke er ekte!

  Liker

 4. Nervesmerter viser ikke utenpå, men er utrulig vondt og smertefullt. Dersom det finns noen som ikke tror at du har enorme smerter så er det sånne som ikke har hatt vondt selv eller ikke er nok opplyst.
  Jeg håper at du får den hjelpen du trenger når du reiser til Cato senteret. Har lest litt om det og det virker som om det er en bra plass.
  Varme tanker ❤ ❤ ❤ og en goe klem fra mormor.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..