En hvit løgn om livet

Når noen spør meg hvordan det går, vet jeg aldri hva jeg skal svare. Skal jeg svare nesten ærlig, eller bare lyve og si at det går bedre? Jeg kan ikke svare helt ærlig, det blir for vondt for både meg og den som spør. Ofte svarer jeg at ting er ganske likt, litt verre, ellers så drar jeg bare på skuldrene.

Jeg vet jo selv at ting bare går rett skeis. Følelsene som presser inni meg er helt ekstreme. Jeg tør ikke sovne, fordi jeg er redd for morgendagen. Jeg ønsker meg et liv, samtidig som jeg frykter det. Den gamle Maria er helt skjult inni et skall. Et skall bestående av frykt, skyldfølelse, anger, angst, tristhet, motløshet og 190000 tanker om mat og kropp.

Livet støter meg bare bort når jeg prøve ta del i det. Verden hater meg visstnok, jeg merker jo det.

Åå jeg er bare så lei… Så forferdlig, forferdeli, forferdelig, forferdelig lei.

14 kommentarer om “En hvit løgn om livet

 1. Jeg føler ubehag hver gang noen spør hvordan jeg har det også. Å svare bra føles jeg blir en løgn, men ingen orker å høre hvordan det egentlig går, og som du sier, blir det for vondt for meg å fortelle også. Mange ganger har jeg ikke lyst til å være sosiale settinger hvor jeg får masse spørsmål. Vet ikke hva jeg skal si. Blir bare trist, og vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg.

  Liker

 2. Jeg vet. Har ikke funnet en god løsning på det selv. Men folk flest prøver bare å være hyggelige. Det er bare en samtalestarter, de skjønner ikke at det kan gjøre vondt, være vanskelige å svare på.

  Liker

 3. Huff. Det er ikke bra å ha det sånn. Kjenner meg veldig igjen den greia med ikke å ville sovne fordi man er redd for morgendagen eller ikke vil ha en ny morgendag, men vil at DENNE dagen skal bli bedre… Ønsker deg alt godt 🙂 – Kristin –

  Liker

 4. Det jeg pleier å svare når noen sprør meg om hvordan det går sier jeg bare at det går.. Det spørsmålet er tungt men samtidig må en som spør om det forvente ett ærligt svar selv om det ikke er lett å svare ærligt..
  Skulle ønske du kunne finne den du var før, men det er ikke lett. Jeg skulle virkelig ønske at du ikke hadde det sånn som du har nå.
  Klemmer ❤

  Liker

 5. Jeg slitet med det selv, er et ganske vanskelig spørsmål! Men, de bare bryr seg og vil være der for deg. Så det er bare å smile, selv om det kan være ganske vanskelig
  Men, du er en sterk jente så du finner nok sikkert det ut etterhvert ❤

  Liker

 6. Det er alltid like vannskelig å svare på slike spørsmål, for personlig mener jeg selv at de fleste spør av gammel vane og litt fordi det er vanlig folkeskikk. Jeg svarer alltid «det går greit, anntar jeg» for da pleier de som bryr seg å spørre videre, og de som ikke bryr seg så veldig svarer bare «så bra da».. Leit å høre at du ikke har det noe bra nå! Si ifra om jeg kan gjøre noe! Sender masse gode varme tanker og klemmer, håper det strekker til<3<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..