Smerter gå bort!

Smilet er klistret på når jeg går bortover på handlesenteret. Handleposene henger lett over venstrearmen, og vesken over den høyre skulderen. Lurer usikkert på om jeg skal flytte alt over til venstresiden, så ikke noe tynger ned den vonde foten. Kommer på at det aldri har fungert noe særlig bra før, så gidder ikke anstrenge meg for å gjennomføre det.

 

Smertene skjærer inn i foten; under, på sidene og ovenfra. I tilegg stråler smertene oppover leggen, til kneet og så til låret. Vil bare finne meg et tomt prøverom, legge meg ned i forsterstilling og gråte. Aller mest vil jeg bare legge meg ned her, foran butikken, så jeg slipper å gå mer. 

 

#2010 rullestol på ikea

Jeg er ikke sikker på hva som er verst. Om det faktisk er smertene, eller om det er vissheten om at dette er livet mitt, og kommer til å være livet mitt. Om det er det at smertene tar fra meg så mange ting som har gitt meg glede eller det at smertene har vert konstante i over 3 år. 3 forferdelig lange år. 

11 kommentarer om “Smerter gå bort!

  1. =/.. Hjalp meg etter jeg brak armen..
    Har du prøvd tiger balsam eller heat lotion fra «forever living» disse brukes til å mye opp musklaturen. Eller kan kansje å stryke eller masere området litt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..