Jeg kjemper for dere

I tre år har mamma og pappa kjempet min kamp. I tre år har de kjempet for at jeg skulle få hjelpen jeg har hatt behov for, hjelpen som jeg skulle få. Søskena mine har laget kort, besøkt meg på sykehus og kommet med gode, varmende klemmer. Jeg er så heldig som har en familie som stiller opp for meg, gang på gang på gang. De hjelper meg gjennom de dagene der smerten i foten har hindret meg fra ting jeg vil gjøre. De hjelper meg gjennom dager der angsten og depresjonen har overtaket over hele kroppen min, og å stå opp fra sengen virker som en dobbel maraton. 

 

Jeg har opplevd uendelig mye støtte fra de som står rundt meg. Jeg har fått roser levert på døra, jeg har fått brev med sterke ord som har gitt med mye, jeg har fått klemmer og jeg har fått varme. 

 

På nettet har jeg også funnet så mange jeg har blitt glad i. Så mange som gir meg støttende ord i en vanskelig hverdag, så mange som sender meg et hjerte i chatten om jeg skriver at nå orker jeg ikke mer. 

 

 

Takk for at dere er der, for at dere stiller opp for meg, for at du er du!

Uten dere hadde jeg ikke vert her idag, uten dere hadde jeg ikke hatt noe å kjempe for.

TAKK

16 kommentarer om “Jeg kjemper for dere

  1. samme her. jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å bli kjent med noen gjennom bloggen. planen var bare å ha et sted å skrive ned tanker. tenkte ikke at noen ville lese det jeg skrev. så jeg tenkte å bare skrive for meg selv. men så begynte noen fantastiske mennesker å kommentere fantastiske kommentarer, og snakket med meg. og det å ha rundt 10-20 lesere hver dag. og på det meste over 100 tittere på en dag. helt fantastisk. du og alle andre er helt fantastiske ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..