Klokken står, men tiden går

Jeg er så redd. Redd for fremtiden, redd for folk, redd for kalorier, redd for skolen og veldig redd for å aldri bli frisk. Tenk om fremtiden blir som de siste 3 årene, tenk om fremtiden blir som det siste året. Et år der tiden bare flyr forbi, selv om klokken står stille. For det er slik det følest, som om klokken står i ro, men dagene blir til uker og måneder. Ingenting skjer, det er frustrerende, veldig frustrerende. Jeg føler at jeg bare står å ser på meg selv utenfra, ser at kroppen bli mer sliten, at hodet tenker flere tanker en jeg kan takle.

 

Skulle ønske jeg var frisk, at jeg aldri hadde blitt syk, at jeg aldri hadde blitt påkjørt. 

 

 

6 kommentarer om “Klokken står, men tiden går

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..