Jeg vil fly bort

«FEIT, EKKEL, STYGG». Jeg vet jeg er det, hvorfor skulle hodet prøve å lure meg. Hodet er en del av meg, det som hodet sier er fakta. For jeg er feit, jeg er ekkel og jeg er stygg. Jeg er bare en verdiløs ting, som eksisterer på planeten. I veien og til bry for andre. Hvor skal jeg få en plass på Catosenteret der så mange står i kø for å få plass, jeg fortjener det ikke. Jeg fortjener ingenting.. 

 

Joda, i litt lysere tider hører jeg også på fornuften. Jeg vet at det er depresjonen og spiseforstyrrelsen som snakker. Men nå, nå når alt virker svart, da er jeg ikke lenger så sikker på hva som faktisk er fakta…

 

 


Jeg vil fly vekk

Vere fri

Fri som fuglen

 …

14 kommentarer om “Jeg vil fly bort

 1. Du har fått plass på Cato senteret fordi du virkelig fortjener det <3<3<3
  Er veldig glad i deg Maria og ønsker deg det aller beste, klem fra mormor <3<3<3

  Liker

 2. Heisann! Vil først å si deg hvor utrolig jeg digger bloggen din!! Føler den er drit kul. En fremitdig toppblogger kanksje 😉 ? Jeg hadde blogg før, men det kom mange stygge kommentarer så jeg stoppet, men du må ikke stoppe å blogge! Stay on forever 😀 For ellers vinner de dumme. Men jeg har noe til deg siden du har så kul blogg 😀 Det er en konkurranse jeg akkurat ble med i. Det er sånn at du kan vinne et år med energi drikke gratis! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted hehehe. Må ha en red bull vær dag på skolen 🙂 så håper jeg vinner egentlig. Men kanskje du har mer hell?! 😀 Prøv å bli med da vel!!

  Liker

 3. du er verdifull Maria. du betyr utrolig mye. og fortjener den plassen på Catosenteret. jeg er så glad for at du får komme dit. for du fortjener det så mye.
  vakre, vakre deg. jeg skjønner at du ikke vil tru meg, og ikke er enig, men jeg sier det likevell. du fortjener alt godt, du fortjener å leve, like mye som alle andre. og du er verken stygg eller ekkel. du er ei vakker jente, med så mye fremtidig i vente, som du fortjener å oppleve. du har så mange verdier og talenter som bare ligger inni deg å venter på å få komme ut, og bli brukt. jeg er 100% sikker på at du har mange talenter som verken du eller noen andre vet om enda. som vil dukke opp, og vise seg frem når tiden er inne.
  mange klemmer til ei supervakker jente ❤

  Liker

 4. Du er ei flott, sterk og vakker jente som fortjener plassen på CS like mye som alle andre som søker og får plass ❤
  Når tankene sier deg at du ikke er bra nok skal du gå inn på bloggen din å lese alle de fine tilbakemeldingene du har fått. Der er sannheten som forteller om hvor verdifull du er og hvor mye du betyr for de rundt deg. Du fortjener hver eneste gode kommentar ❤
  Tenker på deg!

  Liker

 5. miss: ååå, tusen tusen takk. Slike kommentarer betyr alt, det gjør at jeg sitter å smiler for meg selv, fordi selv om jeg ikke tror på det, så er det så fint å høre, og å vite at andre bryr seg!! Tusen takk<3

  Liker

 6. om jeg ikke hadde brydd meg, og ment det jeg hadde skrevet, så hadde jeg heller ikke giddet å tatt meg tid til å skrive det. så det kommer fra hjerte
  vil alt godt for deg vennen ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..