Kjemper

#Haukeland 2010

Lyset som før fikk meg til å kjenne på trygghet, får meg å til å kjenne på angst. Veikryss kan plutselig bli farlig like det jeg ble påkjørt i, og høye skrik kan minne om den redde stemmen til Hanna. Det er først det siste halvåret desse tingene har begynt å vokse skikkelig. Når jeg trodde det ikke kunne bli verre, fikk jeg så mye angst i forhold til bilulykken, så mange flash backs. Jeg føler liksom ikke at jeg trengte problemer med dette også, trengte liksom ikke å utvikle PTSD i tilegg til alt det andre.

10 kommentarer om “Kjemper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..