Dagbok 2010 – sent 2012

23 August 2010

Kjære dagbok

Idag var fjerde dag etter skolestart.. Jeg er begynt å sykle til skolen, for jeg har et så stort ønske om å bli litt tynnere, jeg kan hvertfall ikke legge mer på meg, jeg hater virkelig formene jeg har fått. På skolen var folk frekke med oss, meg og de to venninnene mine. De gikk bort fra oss i friminuttet, ungikk oss, og prøvde å gjemme seg. Når vi til slutt kom over de, satt de å diskuterte to leirer, leirer som de ikke hadde planer om å invitere oss med på. Det er sårende, og jeg kjenner jeg blir så skuffet. Vi var jo venner?

8 april 2012

Hvorfor kan ikke jeg få være glad, om det så bare var nå i påsken. Jeg er så lei, så alt for, alt for lei. Når skal jeg få bli glad igjen liksom? Feiren har vært grusom, har vert hjemme, lest to bøker og sett ut av vinduet. Og gått på tur. Og spist så alt for, alt for mye! Det er liksom bare Mat, Mat, Mat HELE tiden.. Jeg vil helst dø snart, jeg takler ikke mer av dette. Til mindre jeg spiser til mer fornøyd bli jeg, eller hvertfall hodet mitt da.

Jeg føler heller ikke at jeg har noen venner, og enda mindre noen som forstår meg. Men jeg kan ikke klandre de, jeg ante ikke hvordan deg var å vere deprimert, ha en spiseforstyrrelse og ville dø, ikke før jeg havnet opp i det selv.

23 desember 2012

Alt er helt forferdelig, det eneste som holder meg igjen fra å ta livet mitt er at jeg ikke vil ødelegge julen for familien min. Jeg er bare så klar til å dø, til å komme til himmelen, til å få fred. For alt er så svart, så utrolig vanskelig å holde ut.

Julen har bare vært mat, besøk, selvskading, kaloritenking, planer, og en ekstremt sliten Maria. Jeg orker ikke mer, klarer ikke mer av dette de kaller livet.

Utviklingen har vert katastrofal. Livet har gått fra vanskelig, til uutholdelig. Har ikke tatt med alt som sto i dagbøkene, noe blir alt for privat.

4 kommentarer om “Dagbok 2010 – sent 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..