Uventet

Fikk et utrolig uventet brev i posten idag. Et brev fra Cato senteret i Oslo. Du har fått plass fra 06.05.13 – 03.06.13 sto det, og så fulgte det med en hel del info om oppholdet, senteret og tilbudet. Hodet mitt fungerte ikke helt, og det tok meg lang tid før jeg begynte å skjønne hva dette betydde. Nå kan jeg faktisk få den hjelpen jeg ikke har fått, hjelp til å takle smertene mine! Kjipt at hjelpen kom etter at jeg utviklet alt det psykiske, men det er virkelig bedre en ingenting. Nå tror jeg jeg er litt glad, tror det kan bli litt fint!

30 kommentarer om “Uventet

 1. Så fint at du skal få hjelp, du skulle selvfølgelig fått det mye før, men bedre sent enn aldri.
  Håper du kommer derifra med en positiv opplevelse og hjelp videre! 🙂

  Liker

 2. Så fint at du skal få hjelp, du skulle selvfølgelig fått det mye før, men bedre sent enn aldri.
  Håper du kommer derifra med en positiv opplevelse og hjelp videre! 🙂

  Liker

 3. Har høyrt cato snakka om det på firestjernes middag elns! Virker ganske bra!! 😉 Satser på at det blir til stor hjelp for deg vennen<3

  Liker

 4. Jeg er så glad for at du har fått plass der. Det er et fantastisk sted med så mange positive, flinke, morsomme og omsorgsfulle mennesker som jobber der. Fokuset er hva du mestrer og ikke alt man ikke klarer, og treningen er ofte morsomme aktiviteter som ikke forbindes med vanlig trening 🙂 Det stedet var redningen for Lisa, og vi er så uendelig takknemelige for hjelpen de har gitt henne 🙂
  Håper inderlig at du vil få noe positivt ut av oppholdet der og at smertene i foten vil bli mye bedre. Den psykiatriske sykepleieren der, Åslaug er også en fantastisk dame, så mild og søt. Håper dere også vil få en god tone, og at hun kan hjelpe deg med de vonde tankene.
  Tenker masse på deg Maria ❤
  Lykke til!
  Klemmer fra
  Grethe

  Liker

 5. Lillepersille: ja, har hørt så mye positivt:) Kjenner det skal bli fint å få hjelp til å mestre smertene, de er liksom roten til alt vondt;)
  Tusen takk<3 hils til Lisa fra meg, selv om hun ikke vet hvem jeg er;) tenker på hun til stadighet 🙂

  Liker

 6. Lisa vet hvem du er, jeg har fortalt om deg. Hun har følt seg mye alene rundt det å ha CRPS, sjansen for å treffe andre barn og ungdom med diagnosen er jo ganske liten så å vite at man ikke er er alene er en liten trøst. Du vet…felles skjebne, felles trøst ♡ Hun tenker masse på deg og ble veldig glad da hun hørte at du hadde fått plass på CS 🙂

  Liker

 7. Så flott at du har fått plass på Catosenteret. Stine har vært der to ganger og som Grethe sier de er fantastisk. De har hatt flere med CRPS så du slipper å forklare så mye, de vet. Ønsker deg masse lykke til Maria:)) Lisbeth

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..