Savn

Tenker, drømmer og ber. Ønsker så sterkt at jeg en dag kan bli den jenta jeg var før ulykken, før et påklistret smil erstattet det ekte. Den jenta du ser på bilde er lykkelig, hun er glad og hun har drømmer. Jeg vil bli den jenta igjen, jeg ønsker det SÅÅ sterkt!

3 kommentarer om “Savn

  1. Jeg har virkelig troen på at du kommer til å bli den jenta igjen, selv om det tar tid så er hun enda inne i deg.
    Vet ikke hvor mye betydning dette har så skal jeg sitere noe som behandlerern min sa. «Du får ikke nye sosiale ferdigheter av alkohol, men du bruker de du allerede har. Du har de evnene, det er ikke alkoholen». Følte dette kunne si noe for deg og at selv om du er en plass nå så er det ikke noe av deg som har forsvunnet, det er bare andre ting som dekker over det.
    Klemmer ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..