Broken

Er så kvalm, så full av angst, så full av alt jeg hater, men som likevel fyller meg fra topp til tå. Jeg vil ikke ha mer smerter, verken fysisk eller psykisk. Jeg vil ikke legge meg med dårlig samvittighet for alt som ble gjort og ikke ble gjort. Jeg vil bare ikke mer. Ingenting, null og niks. Jeg har stått imot lenge nok nå, jeg har vert sterk for dere jeg elsker. Men nå vil jeg ikke mer, jeg har ikke krefter til det.

14 kommentarer om “Broken

 1. ikke gjør noe domt fantastiske deg. skjønner at livet er forferdelig. jeg er enig med deg. men du må holde ut. jeg heier på deg, og er sikker på at du en dag vil få det bedre. vær så snill. vær her med oss. jeg trenger deg, og flere trenger deg. du er sterk vennen ❤

  Liker

 2. jo kjære Maria. du er verdifull, like mye som alle andre, du har mange som er glade i deg. vær så snill å ikke gjør noe domt. du fortjener så sykt mye bedre enn dette. du klarer det. jeg har trua på deg. og er med i dine tanker ❤

  Liker

 3. Maria ❤ du er alt for vindundelg og verdifull!! Det er mangen som er glad i deg for den du e! Me trenger ein Maria som deg her i denne verden ❤ Det er hardt for deg, men eg veit du er ein sterk kvinne som kommer seg igjennom dette og! Kjempe glad i deg vennen ❤

  Liker

 4. Stay strong! It will always be good at the end,if it’s not be good, it’s not the end 🙂
  du er en flott og søt jente! stå på og aldri gi opp. det finnes alltid håp, det gjelder bare og finne det ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..