Utslått

Klokka nermer seg tre og jeg ligger utslått på sengen. Jeg som egentlig begynte å bli trøtt i halv ett tiden, jeg som egentlig gikk og la meg når klokken var elleve. Tankene har hatt fest i hodet mitt i natt, de har kost seg godt med å fjerne mer å mer av det som kan vere igjen av positive ting inni meg. Jeg laget en bilde/tekst minne kolasj inni sengen min, hørte på musikk, og prøvde å avlede meg selv. Men når ingenting hjelper blir jeg så utslitt av å prøve. Jeg gir meg over til tankene, og vet at jeg til slutt kommer til å sovne av utmattelse.

Når jeg våknet klokken syv i dag tidlig ble jeg først bare oppgitt, og la meg til å sove igjen. Men hodet mitt var ikke enig, tankene økte og jeg har vært våken siden.

Slik er det hver natt, i større eller mindre grad. Jg blir gal. Gal av meg selv, tankene, handlingene og følelsene mine.

2 kommentarer om “Utslått

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..