Pastell

Dagen idag har egentlig bare gått i baking, tenking og ipad. Baker så ekstremt mye at alle må tro jeg er bakoman eller noe, selv idag når jeg har vært syk bakte jeg for å prøve å holde tankene borte. Fungerte ikke så bra som jeg ville det skulle, men det avledet hvertfall litt. Nå skal jeg se film, bade i badestampen vår og slappe av med familie.

Baket en pastellfarget rosa og lysegrønn kake, med krem, jordbær og blåbær.

4 kommentarer om “Pastell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..