Påskefestivalen 2013

Mitt andre hjem, en plass jeg har følt meg hjemme og kunnet reist til siden jeg var ganske liten. En plass der jeg har fått vokst i troen min, har utviklet mange nye vennskap og fått nytt håp når ting har vert tøft.

Å reise til Brandøy i år var tøft for meg. Jeg er utrolig langt nede, og tng gir meg aldeles ikke de samme som det har gjort. Jeg skjønte ikke hva en leir med fult av andre folk kunne vere positivt for, men jeg reiste likevel. Og jeg angrer ikke, ikke i det hele. Jeg lyver om jeg sier at det har vert lett, og mye av leiren ble tilbrakt på rommet vårt, alene med musikk og candy crush.

Ting ble ikke verre av leiren, og heller ikke noe bedre. Alt er nett like vanskelig, men lovsangen og møtene på leiren har gitt meg en ro. En ro om at ting kanskje vil ordne seg for meg også en dag.

5 kommentarer om “Påskefestivalen 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..