Dagens lille utfordring

Nå reiser jeg snart på leir. Jeg grugleder meg mye, skal sove på rom med fire andre, og være tett oppi en hel haug med folk i 5 dager. Legger ikke skjul på at det kommer til å bli en utfordring, og at jeg har vært usikker på om jeg skulle tørre å reise, men egentlig så tror jeg det blir fint å komme seg bort litt. Sliter bare med å lukke kofferten min, (ehee, ups) men når den er igjen er jeg klar til å sette meg på bussen.

God påske alle sammen<3

10 kommentarer om “Dagens lille utfordring

  1. God påske til deg og! 🙂 Kos deg kjempe masse, ha det gøy. 😀 Du fortjener nokon fine dager nå! Glad i deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..